Остават броени дни до събитието „Кариера и живот – защо в България?“, което ще се проведе от 11:00 часа в зала С.И.²Л.А. на 11 февруари (събота).

Присъствието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук – https://bulgariawantsyou.com/events/plovdiv-2023 

Основателите на медия платформата „Bulgaria wants you“ водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов канят всички на кариерно изложение, където български и международни компании ще предлагат възможности за летящ кариерен старт и конкретни предложения за работа. 

Организаторите отново са поканили вдъхновяващи гост-лектори, които да споделят за своя кариерен път и личен опит. Този път в Пловдив идват журналистът Светослав Иванов, актьорът и продуцент Александър Сано и легендарният треньор Нешка Робева. Между тях мениджъри на компании от различни сектори ще споделят личните си истории и предимствата за кариерен растеж и живот в България.

Форумът се осъществява с генералната подкрепа на Кауфланд България, в партньорство с община Пловдив и със съдействието на сдружение „Клъстер Тракия икономическа зона.

Ексклузивен медиен партньор – БТВ медия груп. Медиен партньор – economic.bg