КЦМ АД гр. Пловдив, търси да назначи ЛАБОРАНТ в Цинково пр-во

Режим на работа: ТРИ СМЕНЕН, сумирано изчисляване на работното време. ВТОРА категория труд

Основни задължения: Извършва експресни химични и физикохимични анализи на междинни технологични продукти от Цинково производство по утвърдени аналитични методи.

ИЗИСКВАНИЯ:

1.Средно специално или висше химическо образование – техникум по индустриална химия, средно професионално училище със специалност Лаборант ИЛИ висше различни специалности с изучаване на химия /УХТ, ХТМУ, ПУ и др./ 

 С одобрените кандидати ще бъде проведено събеседване включващо и въпроси по неорганична и аналитична химия за установяване на общата химическа култура.

2. Професионален опит – не е необходим

3. Други умения – сръчност и организираност, лаборантът трябва да усвои и прилага два инструментални и няколко класически метода за анализ.

4. Комуникативност

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

1.            Сигурност и стабилност и устойчивост на трудовите отношения

2.            Коректни финансови и осигурителни взаимоотношения

3.            Бонусна система осигуряваща оценка на приноса и добрата работа.

4.           Осигурен безплатен транспорт от и до Пловдив и Асеновград

5.            Осигурена безплатна храна.

6.            Въвеждащо обучение, извършвано в процеса на работа.

7.            Възможност за повишаване на квалификацията и придобиване на нова правоспособност без откъсване от работа и за сметка на работодателя.

8.            Възможност за повишаване на образованието, без откъсване от работа.

9.     Отличен пакет социални придобивки: пребиваване за сметка на работодателя като командировка в база за отдих в местността „Копривките“; профилактични прегледи; намаления и отстъпки срещу служебна карта в много вериги магазини, хотели и пр.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

1.Автобиография (CV)

2.Диплома за завършено образование

Срок за кандидатстване за обявената позиция – 01.04.2024 вкл.

Кандидатите проявяващи интерес към предложението и отговарящи на изискванията могат да изпратят CV на е-mail: HCM@KCM.BG  

Адрес на фирмата : КЦМ АД, п.к. 4009, гр. Пловдив, ул. Асеновградско шосе 1,

Вашата кандидатура ще бъде разгледана при пълна конфиденциалност.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю, в срок до 05.04.2024г.

Уведомяваме Ви, че при кандидатстване за позицията доброволно изпращате вашите лични данни и ние ще ги обработваме за следните цели: избор на кандидати и набиране на персонал за тази длъжност; избор на кандидати и набиране на персонал за други сходни длъжности в компанията, освен ако изрично не посочите несъгласието си. Предоставените за тези цели лични данни ще бъдат съхранявани до една година от датата на подаването им и няма да бъдат трансферирани, с изключение на случаите, предвидени в закона. Имате право да получавате достъп до тях  и  да поискате изтриването, поправянето или блокирането на личните Ви данни, ако обработката не отговаря на изискванията на действащото законодателство или надхвърля посочените цели.